Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Aydınlatma Konusunda Başarılı Bir Firma Olan Horoz Aydınlatma Ürünleri Nelerdir

25-08-2022 21:18
Aydınlatma Konusunda Başarılı Bir Firma Olan Horoz Aydınlatma Ürünleri Nelerdir

Aydınlatma alanında oldukça başarılı ürünleri olan Horoz Aydınlatma iç ve dış mekanlar için özel olarak tasarlanan pek çok ürünü ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Bahçe armatürleri, sokak lambaları,gibi daha pek çok türde ürünler üretilmektedir. İç mekan armatürlerinden Led armatürler ise 60x60 backlight panel, led bant armatürler, led paneller, raylıledspotlar, kullanılan aydınlatmalarda ise led armatürler,sıva üstü led paneller, duvar ve mutfak armatürleri, Led projektörler, camlı dekoratif tavan gibi pek çok seçenek bulunmaktadır.

Horoz Aydınlatma

1990'lı yıllarda İstanbul'da faaliyet göstermeye başlayan Horoz Elektrik, kısa süre içerisinde sektörde isminden bahsettirmeyi başarmıştır. Yıllardır kaliteden ödün vermeyen Horoz Aydınlatma ürün kataloğunun çeşitliliği ile kullanıcılarına geniş bir seçenek yelpazesi sunmaktadır.

Horoz Led Aydınlatma

Doğru şekilde aydınlatılmış bir mekanın insan psikolojisi üzerindeki etkisi bilimsel açıdan da kanıtlanmış bir olgudur. Bu anlamda aydınlatma kullanılması gereken bir ortamın iyi ışıklandırılması, mekanın daha albenili ve seçkin görünmesini sağlamaktadır. Aynı zamanda kullanılan aydınlatma ürünlerinin dekorasyona ve alanın genişliğine uygun olarak seçilmesi, ortamı ferah ve nezih göstermektedir. Bu durumda yeni nesil ev, mağaza, otel, restoran, kafe, bar hastane gibi mekanlarda kaliteli aydınlatma ürünleri kullanılarak mekanların kalitesi arttırılmaktadır.

Horoz led aydınlatma ürün çeşitliliği konusunda müşterilerine birçok seçenek sunar. Farklı renklerde üretilen Neolet, Volga ve Amazon isminde üretilen led aydınlatmalar sarı, kırmızı, mavi,yeşil gibi pek çok popüler renklerde üretilmektedir. Bunların yanında led ampuller, led filamentler, led kapsüller, led tüpler de Horoz Aydınlatmanın led kataloğunda yer alan ürünlerdir.

Horoz Aydınlatma Ürünleri

Aydınlatma alanının en önemli parçası olan ampuller, günlük hayatımızı kolaylaştıran pratik ürünlerdir. Bu pratik ürünlerin günümüzde pek çok çeşidi bulunmaktadır. Horoz Aydınlatma, ampuller konusunda da ürün kataloğunu geniş tutan bir firmadır. Horoz aydınlatma ürünleri seçenekleri arasından bazıları şunlardır: Led ampuller, led filament ampuller, dim edilebilir led kapsüller, led kapsüller, led tüpler, cıvalı ampuller ve dizi lambalar… Bunun gibi pek çok seçeneği kullanıcılarına sunan Horoz Aydınlatma, alanındaki en işlevsel ürünleri tasarlayan firmalardan biridir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.