Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Aydınlatma Gücü En Yüksek Olan Led Aydınlatma Ürünleri

10-09-2020 01:06
Aydınlatma Gücü En Yüksek Olan Led Aydınlatma Ürünleri

Led aydınlatma ürünleri oldukça çeşitli ve alıcısına birçok seçenek sunan ürünlerdir. Bu ürünler arasından hangisinin aydınlatma gücünün en yüksek olduğunu anlamanız için de bazı detaylara dikkat etmeniz gerekmektedir. Led ampuller, hem elektrik harcama bakımından tasarruflu hem de en sağlıklı aydınlatma seçimidir. Led ampullerden önce tasarruflu aydınlatma olarak CFL kullanılırdı. Günümüzde bu ampuller geliştirilerek Led ampüle çevrildi. Led ampuller genel olarak watt başına 100 lumen değerin üzerinde enerji vermektedir. 10 watt gücündeki bir led ampul, 1000 lümen ve üzerinde ışık elde etmenize olanak tanır. Bundan dolayı da evde ve iş yerlerinde kullanım için en avantajlı seçeneklerin başında gelmektedir.

Led Aydınlatma Sistemleri

Led aydınlatma sistemleri en çok tercih edilen ışık sistemlerini içermektedir. Özellikle kullanım amaçlarınızı ve ne kadar ışığa ihtiyacınız olduğunu belirlemeniz gerekmektedir. Odanın büyüklüğü, aydınlatılacak alan gibi tüm detaylar hakkında bilgi sahibi olmanız, en sağlıklı led aydınlatma sistemini satın almanız için ideal bir seçim olacaktır. Genel olarak her m2 için 100 lümen ışık aksı yeterli olacaktır. Led ışıklar arasından hangisinin daha az enerji harcadığını bulabilmek için de yapmanız gereken en önemli unsur ampul üzerinde yazan watt değerlerini bölmek olacaktır. Ortaya çıkan sonuç, ampulün etkinlik faktörünü bulmanızı sağlar. Bu hesaplama ile en yüksek olan ampulü tercih edebilirsiniz. Led ampul seçerken dikkat etmeniz gereken bir diğer önemli faktör ise ledin ömrü olacaktır. Bu noktada Led sürücü bölümlerine dikkat etmeniz gerekir. Bu alan kutu üzerinde belirlenmiştir.

Led Aydınlatma Çeşitleri

Led aydınlatma çeşitleri birçok farklı marka ve enerji seçeneği ile ortaya çıkmaktadır. Soğuk beyaz ya da sıcak beyaz gibi farklı renk aralıklarında birçok led aydınlatma seçici bulunmaktadır. Led ampuller verdikleri ışık, harcadıkları elektrik ve odayı aydınlatma performanslarına göre farklı çeşitlerde satışa sunulmaktadır. Led ışıkların ömrünü etkileyen faktörler de bunlar olmaktadır. Odanızın büyüklüğü, ışığa olan ihtiyacınız, soğuk ya da sıcak beyaz talebinize göre sizin için en uygun led ampul çeşidine karar verebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.