Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Asma Tavanlarda En Yaygın Olarak Kullanılan Sıva Altı LED Armatür Çeşitleri

09-06-2021 09:59
Asma Tavanlarda En Yaygın Olarak Kullanılan Sıva Altı LED Armatür Çeşitleri

Evlerde yeniliği ve estetiği yakalamak adına kullanılan sıva altı LED armatür çeşitlerinde kullanım giderek yaygınlaşmaktadır. Hem güzel bir görünüm sunan hem de aydınlatma açısından tasarruf elde edilmesine olanak sunan armatür çeşitleri içerisinde sıva altı modeller daima daha fazla dikkat çekmektedir. Genellikle beyaz, kemik, gri ve bej renk tonlarına sahip olan sıva altı modeller aynı zamanda asma tavan LED armatürleri olarak da adlandırılır.

Birçok evin iç ve dış mekan tasarımlarında karşınıza çıkmakta olan bu çeşitler kare ve yuvarlak olmak üzere ikiye ayrılır. Kullanılacak olan alanların büyüklüğüne ve tavan uzantısına göre en uygun olan ürünlere yer verilir. Tavanlarda ve duvarlarda kullanılan sıva altı LED armatürlerin kullanım ömrü oldukça uzundur. Farklı ölçülere sahip olan sıva altı LED armatürleri aynı zamanda farklı ışık renk tonlarına da sahiptir. Dilerseniz renkli modelleri ya da klasik beyaz renk tonlarını tercih edebilirsiniz.

Sıva Altı LED Armatür

En iyi panel özelliklerine ve kaliteye sahip olan sıva altı LED armatür, iç ve dış mekânlara oldukça yakışmaktadır. Sıva altı LED armatürleri aynı zamanda asma tavan ya da gömme armatürler olarak da bilinir. Aydınlatma seviyesine göre kaç Watt’lık bir armatüre ihtiyaç duyulacağına da karar verilir. Döşemeleri alanında uzman ustalar tarafından titizlikle yapılır. Gün ışığı havası veren ya da gece romantizm havası yaratan LED’leri isteğinize göre karmaşık tonlar şeklinde de tercih edebilirsiniz.

Sıva Altı LED Armatür Çeşitleri

Horoz, panel, round ve kare gibi çeşitlere ayrılan sıva altı LED armatür çeşitleri ile ortamları çok daha nezih hale getirebilirsiniz. Yalnızca aydınlatma amacıyla değil aynı zamanda estetik açıdan güzel bir ortam yakalamak amacıyla da bu armatür çeşitleri tercih edilir. Watt özellikleri, ışık özellikleri ve boyut özellikleri ürünlerin detaylı açıklamalarında yer alır.

Sıva Altı LED Armatür Fiyatları

Fiyatları ise boyutuna göre ve kalitesine göre değişkenlik gösterebilir. Ancak genel olarak bakıldığında sıva altı LED armatür fiyatları her bütçeye uygundur.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.