Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

Aradığınız Tasarruflu Ampuller

08-08-2018 15:30
Aradığınız Tasarruflu Ampuller

Aradığınız Tasarruflu Ampuller

 

            Günümüzde bir gereklilik olan aydınlatma, çeşitli araçlar ile sağlanmaktadır. Özellikle bu sistemin somut hale dönüştürülmesinde ampullerin yeri oldukça önemlidir. Elektrik akımı sayesinde enerjiyi ışığa dönüştüren bu araçlar günümüzde hemen hemen her alanda kullanılmaktadır. Sokak aydınlatmasından iç mekan aydınlatmasına kadar geniş bir yelpazeye yayılmış olan ampuller günümüzde oldukça geniş bir ürün skalasına da sahiptir.

 

 Farklı Model Seçenekleri

 

            Sitemiz üzerinden ihtiyaçlarınızı tam anlamı ile karşılayacak olan her türlü aydınlatma araçlarını bulabileceğiniz gibi dilediğiniz ampulü de kolaylıkla temin edebilirsiniz. Son dönemlerde özellikle florasan tipi ampül modeller daha çok talep görmeye başlamıştır. Çünkü bu aydınlatmaların diğerlerine nazaran ışığı daha iyi yansıttığı ve enerji tasarrufu sağladığı bilinmektedir. Siz de giderlerinizi ve faturalarınızı daha ekonomik bir düzeye çekmek isterseniz bu ürünleri inceleyebilirsiniz.

 

            Ürün grubunu incelediğinizde klasik ve bombeli yapıya sahip olan modellerin yanı sıra spiral biçiminde tasarruflu ampül modelleri ile de karşılaşacaksınız. Spiral modellerde farklı güce sahip olan ürünler de yer almaktadır. Bunlar arasında 8 watt'lık bir ampülbulabileceğiniz gibi daha güçlü bir aydınlatmaya ihtiyacınız varsa 23 W'lık ampulü de bulabilirsiniz. Tercihleri tamamen sizin ihtiyaçlarınız belirlemektedir.

 

 Doğru Aydınlatma Doğru Kalite

 

            Fakat doğru bir ışık kaynağına sahip olabilmek için doğru ürünü tercih etmeniz gerektiğini de unutmamanızda yarar bulunuyor. Özellikle küçük bir alanın aydınlatması için ya da küçük bir hol ışıklandırması için düşük bir güçteki aydınlatmalar tercih edilebilir. Fakat geniş bir salon ya da oturma odası için gücü yüksek bir ürün tercih edilmesi gerekir. Bunun yanı sıra ürünleri 6'lı ya da 10'lu paket halinde de temin ederek ürünü, ihtiyaç halinde kullanabilmeniz için yedekte tutabilirsiniz. Bunun yanı sıra birden fazla girişi bulunan avizeleriniz için ortalama bir güze sahip olan ürünlerden seçerek hepsini aynı anda, gözü rahatsız etmeyecek bir biçimde kullanabilirsiniz.

 

            Tasarruflu ampül seçimi hem cebinizden daha fazla para çıkmasının önüne geçer hem de sağlığınızı korur. Gözü yormayan bu ampuller, ışık ne kadar açık kalırsa kalsın sizleri rahatsız etmeyecek biçimde tasarlanmaktadır. Tüm bu ürünleri sitemizden satın alabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.