Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

ACK Sıva Üstü Led Panel Montajı Nasıl Yapılmalı

14-04-2022 23:09
ACK Sıva Üstü Led Panel Montajı Nasıl Yapılmalı

Sıva üstü olarak projelendirilmiş ACK sıva üstü led panellerinizin montajı sırasında kabloların birbirine bağlanması için klemens kullanılır. Kablo bağlantılarının tamamlanmasından sonra seçtiğiniz sıva üstü paneli ve panel kasnağını yerine yerleştirdikten sonra vidalar ile birleştirilir. Bu işlem ile panel montajınız tamamlanmış olur.

ACK Aydınlatma

Yeni nesil aydınlatma sistemleri arasında en çok tercih edilen teknoloji olan ACK aydınlatma ürünleri sektörde pek çok firma tarafından satışa sunulmaktadır. Farklı tasarımları ile her zevke ve bütçeye uygun olan bu ürünler modern mimari projelerinde güvenle kullanılmaktadır. Esnek yapıları ile kırılma risklerini en aza indirirken farklı formlarda üretilebilmesi her sektörde kullanılabilme özelliğini beraberinde sunmaktadır. Ayrıca ACK aydınlatma sistemleri dimmable özelliğine sahip modelleriyle kullanıcılarına değişebilen renk sıcaklığı sağlar. Işığı azaltıp çoğaltabilen dimmerlar sayesinde ürünler ihtiyacınıza uygun hale getirilebilir.

ACK Sıva Üstü Led Panel

Led aydınlatma teknolojisinin kullanımı günümüzde her sektörde yaygınlaşıyor. Birçok mekanda karşımıza çıkan bu ürünler sağladıkları enerji tasarrufu, sağlıklı olmaları ve çevre dostu olması gibi özellikleriyle tercih edilmektedir. İç ve dış aydınlatma projelerinde tercih edilen ACK sıva üstü led panel sistemleri okul, hastane, restoran, kafe, benzin istasyonları gibi ortak kullanım alanlarının yanında ev dekorasyonunun da artık ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir. Bu ürünlerin uzun süre dayanıklı olması, homojen ve sağlıklı ışık yayması gibi olumlu özellikleri tercih edilmelerine neden olmaktadır.

ACK Sıva Üstü Led Armatür

ACK sıva üstü led armatür ürünleri dayanıklı ve uzun ömürlüdür. TSE, ISO 9001, CE belgelerine sahip sıva üstü led armatürler standartlara uygun olup güvenle kullanılabilmektedir. Sıva üstü led armatür seçilirken kullanım alanına en uygun olan modeller tercih edilmelidir. Renk verimi ve kullanım saati dikkate alınmalıdır. Led armatürlerde fosfor kullanımı yüksek CRI verimi için önemlidir. Dekorasyonunda aydınlatma sistemlerinde verimliliği ön planda tutup aynı zamanda modern bir tasarım da isteyenlerin tercihi sıva üstü led armatürler olacaktır. Sektörde ihtiyacınıza göre çeşitli kalite ve uygun fiyat aralıklarında pek çok tasarım bulunmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.