Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

ACK Lighting Ürünleri İle Tüm Aydınlatma İhtiyaçlarınızı Karşılayın

09-11-2021 00:43
ACK Lighting Ürünleri İle Tüm Aydınlatma İhtiyaçlarınızı Karşılayın

ACK lighting ürünleri özellikle son yıllarda çeşitliliğini arttırmış kullanım alanını genişletmiştir. Ev, işyeri ya da daha büyük dış mekan aydınlatmalarında farklı çeşitleri kullanılan ACK lighting aydınlatma teknolojik olarak ışığı en geniş alana yayma konusunda oldukça büyük başarılıdır. Tüketicinin beklentisini fazlasıyla karşılayan lighting aydınlatma çeşitleri birçok kişinin tercih ettiği aydınlatma armatürleridir. Yeni nesil aydınlatma ürünü olarak da bilinen ACK lighting model ve çeşitleri, kullanıldığı ortama estetik dekor sağlarken aynı zamanda en fazla tasarrufuda sağlar.

ACK

En büyük avantajı enerji tasarrufu sağlaması olan ACK aydınlatma sistemleri farklı çeşit ve modelleri ile piyasada rahatlıkla bulunmaktadır. Fiyatları ve sağladığı tasarruf mukayese edildiğinde son derece avantajlıdır. Evlerinizde, bahçe ve geniş alanlarda, sokak aydınlatmalarında rahatlıkla kullanılmakta ve önemli ölçüde avantaj ekonomik avantaj sağlamaktadır. Oldukça zengin çeşitliliğe sahiptir. Önceden kullanılan geleneksel aydınlatma ampulleri artık geride kalmıştır. Günümüzde LED ampul adı verilen ACK armatürlerin yaydığı ışığın kalitesi, etrafına yaydığı aydınlık, ayrıca zararlı kimyasalları içermemesi açısından son derece sağlıklıdır. Farklı modellerde bulunduğu gibi farklı ışık renklerine de sahiptir. Sıcak beyaz, doğal beyaz, parlak beyaz veya gün ışığı gibi çeşitleri bulunur. Dolayısı ile kullanılacak alana göre modelleri de değişmektedir. ACK ampuller lümen cinsinden değerlendirilen üstün performans sağlayabilecek parametrelere sahiptir.

ACK Aydınlatma

ACK aydınlatma dilediğiniz bütün mekanlarda rahatlıkla kullanım olanı sağlayan son yılların yeni nesil teknolojik aydınlatma ürünleridir. Klasik aydınlanma gereçleri olan ampul ve akkor lambalar artık geride kalmıştır. Gerek tasarruf sağlaması, gerekse bulunduğu ortamın dekorasyonunu tamamlaması açısından sıklıkla kullanılmaktadır. Son derece sağlıklı ışık yayması, kalitesinin de bir göstergesidir. Son yılların teknolojik aydınlatılması ve güneş ışığının eve taşınması olarak adlandırılan LED aydınlatma aynı zamanda doğaya zarar vermeyen özelliklere sahiptir. Dolayısıyla iç mekanlarda sağlıklı ışık yayarak göze zarar vermez.

ACK Lighting

ACK lighting ürünleri esnek ve estetik görünüme sahiptir. Aynı zamanda iç mekan ve dış mekan dekorasyonlarında tasarımcıların tercih ettiği aydınlanma ürünleridir. Farklı birçok çeşit ve modele sahip olan lighting çeşitleri şunlardır;

  • · Sıva üstü LED lambalar
  • · ACK sıva altı LED lambalar
  • · Sensörlü LED lambalar
  • · LED spot lambalar

Gibi kullanılacak alana göre farklılık gösteren çeşitleri mevcuttur.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.