Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

ACK Led Bant Armatür Nedir

09-10-2022 16:24
ACK Led Bant Armatür Nedir

Led bant armatür suya dayanıklı olan ve elektrik hacmi fazla olan armatürlerdir. Spor salonu, okul gibi geniş alanlarda daha kuvvetli armatürlere ihtiyaç vardır. Led bant armatürler bu ihtiyacı karşılamak için üretilmiştir. Işıklandırmanın yoğun yapılacağı alanlarda genellikle Led bant armatür kullanılır. Işık yoğunluğu ve kapasitesi diğer aydınlatmalardan fazla olsa da enerji tasarrufu diğer aydınlatmalara göre %80 daha fazladır. Suya dayanıklı olması onu daha cezbedici kılmakla beraber kullanım alanını da genişletmektedir. Suya dayanıklı olma özelliğinden dolayı dış cephelerde gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Bahçe, kapı önleri genelde açık mekanlar olmakta ve yağıştan etkilenmektedir. Yağmur yağarken bile mekan şıklığından ödün vermeyenlerin tercihi ACK Led bant armatürler olmaktadır.

Led Bant Armatür

Aydınlatma sistemleri içerisinde yer alan Led bant armatür Led aydınlatma kategorisinin bir dalıdır. Led aydınlatmalar yapı ve kullanım alanlarına göre çeşitlilik kazanır. Led bant armatürde bu çeşitliliğinin bir parçasıdır. Led bant armatürler de kendi içerisinde görüntü ve volt bakımından çeşitlere ayrılır. Alanın küçük ya da büyük olması Led bant armatür kullanmaya kesinlikle engel değildir.

Led Bant Armatür Çeşitleri

Led bant armatür çeşitleri birçok nedene bağlı olarak değişkenlik gösterir. Bu nedenlerin başında renkler yer alır. Led bant armatürlerin birden fazla rengi mevcuttur. Yaygın olarak beyaz ve gün ışığı rengi tercih edilse de mekanın özelliğine ve yapısına göre renk tercihleri kişiden kişiye değişebilmektedir. Örneğin bitki ağırlıklı mekanlarda yeşil Led bant armatürler popüler olarak kullanılır. Yeşil Led bant armatürler bitkilerle güzel bir ambiyans oluşturarak ortaya kaliteli bir görüntü çıkarılmaktadır.

ACK Aydınlatma

Led bant armatürler fiyat bakımından da çeşitliliği kadar değişkenlik gösterir. Fiyatları etkileyen birçok başlık bulunur. Marka, renk, ebat bunların her biri fiyatları etkileyen detaylardır. Marka fiyatı etkileyen en büyük detayda denilebilir. Markalar kendine has bir fiyat belirleyerek satış işlemlerini yapmaktadır. Kalite kadar bütçesine de önem verenlerin tercihi genellikle ACK aydınlatma sistemleri olmaktadır. Kaliteyi ve uygun fiyatı bir arada yakalamayı başarmış nadir aydınlatma markalarından biridir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.