Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

ACK Led Armatür Modelleri ile Ofisinizi Aydınlatın

07-06-2022 21:53
ACK Led Armatür Modelleri ile Ofisinizi Aydınlatın

Restoran, güzellik merkezi gibi farklı amaçlar ile kurulan pek çok ofis kaliteli ışıklandırmaya ihtiyaç duymaktadır. En yetkin firmalar sayesinde yaptırabileceğiniz ACK led armatür seçenekleri sayesinde ofisinizin etkin bir biçimde ışıklandırılmasının yanı sıra çok daha estetik bir ofis görüntüsüne de ulaşabilmeniz mümkün olur. Beyaz ve siyah gibi farklı renk olanağı bulunan bu ürünler sayesinde ofisinize hakim olan renk gruplarına uygun olan bir modeli kolaylıkla bulabilirsiniz.

ACK Aydınlatma

ACK aydınlatma modelleri renk açısından değişiklik gösterdiği gibi sahip oldukları şekil ve watt açısından da değişiklik gösterir. Bu sayede daha yoğun bir ışıklandırmaya gereksinim duyduğunuz bir ofis odası için 24W veya 18W değerindeki bir ACK aydınlatma ürünü tercih edebilirken daha loş olmasını tercih ettiğiniz bir ofis köşesi için 3W, 5W veya 6W değerindeki modelleri daha ideal bulabilirsiniz. Farklı kasa olanakları sunan bu modeller son yılların en çok ilgi çeken aydınlatma türleri arasında yer alır.

ACK Led Armatür

Son senelerde popülerliği gittikçe yükselen ACK Led armatür seçenekleri sıva altı panel, sıva üstü panel, sıva altı ve sıva üstü olarak çeşitli türlere ayrılmaktadır. Kullanıcılarına son derece estetik bir görünüm olanağı sunan ACK led armatürler genellikle 12W, 18W, 25W ve 26W seçenekleri ile satışa sunulmaktadır. Restorandan kafeye, güzellik merkezlerinden muhasebe bürosuna kadar çeşitli pek çok ofis ortamında sıklıkla tercih edilen bu armatür seçenekleri şık ve profesyonel bir ofis ortamı sunmanın yanı sıra uzun süreli kullanım ömürleri sayesinde oldukça ekonomik de olmaktadır.

ACK Led Armatür Modelleri

Onlarca model seçeneğine sahip olan ACK led armatür modelleri hem sıva üstüne hem de sıva altına monte edilmek için oldukça uygundur. Aydınlatma teknolojisindeki en son gelişmelerden ilham alınarak hazırlanan bu modeller şıklığı ve etkin aydınlatmayı muhteşem bir şekilde bir araya getirir. Çok fazla tadilat gerektirmeyen bu pratik ürünleri kendi başınıza monte edebileceğiniz gibi dilerseniz bu alanda uzman bir kadro tarafından da bu ürünlerin montajını talep edebilirsiniz. Kullanıcılarının daha profesyonel bir iş ortamı oluşturmasına destek olan bu armatür modelleri onlarca seçeneği ile sizleri bekliyor.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.