Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

ACK Aydınlatma İle Tüm Aydınlatma İhtiyaçlarınızı Karşılayın

25-08-2022 21:29
ACK Aydınlatma İle Tüm Aydınlatma İhtiyaçlarınızı Karşılayın

Doğru ışıklandırılmış bir ortamın ruhsal açıdan insanları olumlu yönde etkilediği bilinmektedir. Bu nedenle günümüzde otel, hastane, mağaza, restoran gibi mekanların yanında artık evlerde de hem aydınlatma hem de dekorasyon amacıyla çeşitli aydınlatma ürünleri kullanılmaktadır. Bu ürünleri ACK Aydınlatma sayesinde temin edebilmek mümkündür.

ACK Aydınlatma; SMD Led projektör, led ampul, sıva altı Led armatür, gün ışığı ince tip sıva altı led panel armatür, gün ışığı smd led projektör, Sıva üstü yuvarlak led panel armatür, monofaze ray, silikonsuz şerit led gibi pek çok alanda kullanılabilecek çeşitli ürünlere sahip bir firmadır. Aydınlatma ürünleri konusunda oldukça başarılı olan ACK Aydınlatma; ev, ofis, bahçe, park, tarihi bina, anıt, hastane, otel, restoran, kafe, bar gibi birçok alanın aydınlatılmasında kullanılan fonksiyonel ürünleri ile dikkatleri üzerine çekmektedir.

ACK Aydınlatma

1996 senesinde İstanbul'da faaliyet göstermeye başlayan Abdullahoğlu Elektrik, 2004 yılında ACK Ultralight markası ile üretime devam etmiştir. Hemen hemen her çeşit aydınlatma armatürlerini üreten ACK Aydınlatma hem yurt içinde hem de yurt dışında faaliyet göstermektedir. Aynı firmaya ait olan Bizz Enerji markası ile aydınlatma piyasasının ekonomik fiyatlı ürün talebini karşılamayı hedeflemişlerdir.

ACK Led Aydınlatma

1920'li senelerde Rusya'da icat edilen "Light Emitting Diode” sözcüklerinin kısaltmasından oluşan LED; diyot temelli, yarı iletken bir elektronik devre unsurudur. Günümüzde park, bahçe, sokak, ofis, fabrika, tabela, tarihi bina, konut, köprü ya da anıt gibi pek çok alanda kullanılan led aydınlatmalar; oldukça ekonomik ve kullanışlıdır.

Ampul, Solar Aydınlatma Ürünleri, Şerit Ledler,İç Mekan Aydınlatma Ürünleri,Dış Mekan Aydınlatma Ürünleri, Avizeler, Led Spotlar, Led Paneller, Led Projektör ve Aksesuarları, Wallwasherlar gibi geniş bir ürün yelpazesine sahip olan ACK Led Aydınlatma; kaliteli ve uygun fiyatlı ürün seçenekleri ile kullanıcılarına kolaylık sağlamaktadır.

ACK Led Armatür

ACK Led Armatür çeşitleri arasında farklı ebat, şekil ve renklerde armatürler bulabilmek mümkündür. Günışığı siyah kasa COB sıva altı yuvarlak led panel armatür, Günışığı ince tip sıva altı led panel armatür, beyaz sıva altı Led Backlight armatür gibi pek çok Led armatür seçeneği bulunan ACK markasında led armatür türleri farklı güç ve şekillerde üretilip çeşitlendirilmektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.