Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

ACK Aydınlatma ile Mekanlarınıza Estetik Katabilirsiniz

11-09-2022 11:38
ACK Aydınlatma ile Mekanlarınıza Estetik Katabilirsiniz

Işıklandırma, hem iç mekanlarda hem de dış mekanlarda ortamın kalitesini etkileyen önemli bir unsurdur. Doğru ışıklandırılan bir ortam, ruhsal açıdan kişilerin olumlu etkilendiği bilinen bir konu olduğu için günümüz mimari-dekorasyon anlayışında aydınlatma ön sırada yer almaktadır. Doğru yöntemlerle ışıklandırılan bir ortamın estetik açıdan dikkat çekici ve konforlu olması kaçınılmazdır. Bu nedenle sadece aydınlatma amaçlı değil; dekoratif açıdan da kullanılan aydınlatma ürünleri, günümüzde restoran, cafe, bar, hastane, otel, mağaza gibi iç mekanlarda sıklıkla tercih edilmektedir. Bunun yanında dış mekan aydınlatmalarında da kullanılan bu ürünler; tarihi binalar, köprü, müze, otobanlar, yollar, reklam tabelaları, toplu konutların bahçeleri, halı sahalar gibi pek çok alanda kullanılabilmektedir. İster iç ister dış mekanlarda ACK Aydınlatma ile estetik dokunuşlar sağlayarak her ortama ruh katabilirsiniz.

ACK Aydınlatma

1996’da faaliyetlerine başlayan Abdullahoğlu Elektrik, 2004 yılında İstanbul’da ACK Ultralight markası ile üretime seri bir şekilde devam eder. Hemen hemen her çeşit aydınlatma ürününü bulabileceğiniz ACK Aydınlatma hem yurt içi hem de yurt dışında faaliyet gösteren bir firmadır. ACK Aydınlatmaya ait olan Bizz Enerji markası ise aydınlatma sektörünün ekonomik fiyatlı ürün talebini karşılamayı hedefler.

ACK Led Aydınlatma

Ack aydınlatma sistemleri pek çok seçenek ile kullanıcılarını memnun etmektedir. Bunlardan bazıları şu şekildedir: Ampul, Solar Aydınlatma Ürünleri, Şerit Ledler, İç Mekan Aydınlatma Ürünleri, Dış Mekan Aydınlatma Ürünleri, Avizeler, Led Spotlar, Led Paneller, Led Projektör ve Aksesuarları, Wall washerlar gibi geniş bir ürün kataloğuna sahip olan ACK Led Aydınlatma; hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ürün çeşitleri ile kullanıcılarına geniş bir seçenek ağı sunmaktadır.

ACK Led Armatür

ACK Led Armatür seçenekleri içinde farklı boyut, şekil ve renklerde armatürler bulabilmeniz mümkündür. Günışığı siyah kasa COB sıva altı yuvarlak led panel armatür, Gün ışığı ince tip sıva altı led panel armatür, beyaz sıva altı Led Backlight armatür gibi pek çok Led armatür çeşidi olan ACK Aydınlatma’da led armatür ürünleri farklı güç ve şekillerde üretilmektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.