Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

ACK Aydınlatma Hangi Alanlarda Kullanılıyor

09-11-2021 02:36
ACK Aydınlatma Hangi Alanlarda Kullanılıyor

‘Işığın yeni adı’ sloganıyla piyasada yer alan ACK aydınlatma ürünleri ilgi gören markalardan biridir. Aydınlatma denilince ilk akla gelen isimlerden biri olan ACK ışık gereken her alanda yardımınıza koşuyor. Göz sağlığını korumak için aydınlık şiddeti önemlidir. Doğru aydınlatma ilkesini benimseyen Ack bu sayede hem göz hem ruhsal sağlığın korunmasında destekleyici görev görüyor. ACK aydınlatma sağlamak istediğiniz alana göre farklı ürün yelpazesi sunar. ACK Lighting sayesinde sizlerde hem tarzınızı hem sağlığınızı destekleyecek bir yandan da ihtiyaçlarınıza tam karşılık verecek ürünleri bulabilirsiniz. Aydınlatma hayatın her alanında gerekiyor. İster iç mekan ister dış mekan ister toplu faaliyetlerin yürütüleceği salonlar, konser alanları gibi yerlerde ACK aydınlatma ürünlerini kullanabilirsiniz. Sergiler gibi odaklanmak istenen yahut vurgu yapılmak istenen alanlarda aydınlatma yani ışığın gücü kullanılmaktadır.

ACK

Silivri’de faaliyet gösteren ACK firması üretim ve depolama alanlarını da aynı merkezde bulundurmaktadır. Ürün yelpazesinin bir kısmı şu şekildedir: ACK LED projektörler, bahçe armatürleri, dekoratif sarkıt armatürler, ışıldaklar, LED panel bant armatürler, sensörlü ürünler, yılbaşı süsleme LED ışıklar, zaman saatleri, yüksek tavan armatürleri, sokak armatürleri, wallwasherlar, cab LED ray armatür, güneş enerjili solar ürünler, LED ampuller, LED trafolar gibi.

ACK Aydınlatma

Yeni nesil LED aydınlatma ürünleri bünyesinde barındıran ACK Aydınlatma LED ürünleri enerji tasarrufu sağlarken doğaya zararı da minimuma indirmektedir. Evinizde vurgulamak istediğiniz aydınlatma bölümlerinde Ack aplikleri kullanabilirsiniz. Aplikler duvara monte edilen ışık kaynaklarıdır. Yukarı ve aşağı yönde ışığı yönlendirmeyi sağlar. Dış mekan aydınlatmalarda bahçe armatürlerini kullanabilirsiniz. Bahçenizden kapınıza kadar uzanan yolu Ack çim armatürlerle aydınlatabilirsiniz. Dilerseniz sensörlü seçeneğiyle yaklaştıkça yanan ürünlerle enerji tasarrufu da sağlamış olursunuz.

ACK Lighting

A’dan Z’ye aydınlatma ihtiyacınıza karşılık veren ACK Lighting ışıltılı dünyasına sizde katılın. Dekorasyonlarınıza ruh veren aydınlatma ürünlerinizi dilediğiniz renk, çeşit ve verimlilikte ACK Lighting ürünlerinde bulabilirsiniz. Yüksek tavanlara uygun armatürleri, güneş enerjisinde faydalanmaya sağlayan güneş enerjisiyle çalışan ve solar ışık sağlayan ürünleri bünyesinde barından ACK bin bir seçeneğiyle alıcılarını mutlu etmeye hazır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.