Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

ACK 50w LED Projektör Ne Kadar Alanı Aydınlatır

03-12-2021 22:08
ACK 50w LED Projektör Ne Kadar Alanı Aydınlatır

Günümüzde çoğunlukla dış mekan aydınlatmasında kullanılan ACK projektörler, kaliteli ve kullanım ömrü uzundur. Farklı Watt güçlerinde üretimleri yapıldığından her ortamda kullanım imkanı sunar. ACK marka 50w gücünde LED projektör geniş alanı aydınlatmaya yardımcı olur. Ortalama olarak 5-6 metreye kadar aydınlık sağlar. 120 derecelik açıyla gelen ışık kapasitesi her metrekareye eşit dağılım sağlar. Sizler de geniş bahçelerinizde kullanımı son derece konforlu olan 50w projektörleri tercih edebilirsiniz. Akşamları bahçenizde aydınlık bir şekilde vakit geçirebilirsiniz.

ACK Aydınlatma

Geçmişten günümüze kadar gelen ve son derece güvenli markalardan olan ACK aydınlatma, pek çok alanda sevilerek tercih ediliyor. Birbirinden kaliteli ve modern tasarlanan aydınlatma ürünleri ile hayalinizdeki mekanları yaratabilirsiniz. Üretilen tüm ürünler, dış etkenlere karşı dayanıklıdır. Bahçe aydınlatması için kullanacağınız ürünleri her mevsim rahatlıkla kullanabilirsiniz. LED aydınlatma ürünleri, projektör ve armatürler, lambalar, spot ışıklar gibi pek çok aydınlatma ürünü mevcuttur. Sizler de kullanacağınız mekana en uygun aydınlatma ürününü seçebilirsiniz.

ACK LED Projektör

ACK LED projektör, dış mekan aydınlatması olarak kullanılan en yeni aydınlatma ürünleri arasında yer alıyor. Bahçelerinizi en yüksek ışık kalitesiyle aydınlatırken, enerjiden tasarruf etmek istiyorsanız sizler de LED projektörleri tercih edebilirsiniz. Fiyat bakımından diğer aydınlatma ürünlerine oranla daha uygundur. Hayalinizdeki bahçe tasarımına LED projektörleri ekleyerek ortamın daha modern olmasını sağlayabilirsiniz. Uzun süre boyunca yansa da ısınma yapmayan bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Geniş alana etki eden ışığı ile bina önü, depo ve atölye gibi mekanlarda da tercih edilebilir.

ACK Lighting

Gün geçtikçe adından daha sık bahsettiren ACK lighting markası, iç ve dış mekan tasarımlarında aydınlatma ürünü sunuyor. Üretilen tüm ürünler enerjiden tasarruf edilmesini sağlarken, mekanların daha modern görünüme sahip olmasını sağlıyor. Her tarza ve mekana hitap edecek şekilde üretilen aydınlatma ürünlerine sizler de göz atabilirsiniz. Markanın ürünleri fiyat bakımından alıcıların bütçelerine uyum sağlayacak oranlardadır. İndirim ve kampanyalar sayesinde ihtiyacınız olan aydınlatma ürününü normalden daha uygun fiyata satın alabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.