Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

50-500 Watt Arası Değişen Güce Sahip Led Projektör Modelleri

07-07-2021 01:08
50-500 Watt Arası Değişen Güce Sahip Led Projektör Modelleri

Farklı iklimsel özelliklere karşı korunaklı bir yapıdan üretilmiş olan tasarruf sahibi LED projektörler birçok alanda kullanılmaktadır. Genellikle dış mekanların aydınlanmasında bu projektörler kullanılır. Bunun sebebi de bu projektörlerin tasarruflu olmasına rağmen daha şiddetli aydınlatma gücünün olmasıdır. Özellikle hava limanları gibi zor aydınlatılan alanlarda kullanımı yaygındır. Görünüşleri genellikle kare şeklinde ya da dikdörtgen şekillerde olabilmektedir. Bu şekiller çeşitlerine göre farklılık göstermektedir. Genel olarak kare görünümdeki projektörler bireylerin ilk tercihleri olmaktadır. Tercihen projektörlerin kullanılacağı yerlere göre Watt seviyesi ayarlanmaktadır. Örnek olarak dış mekan bir bahçe için 50 Watt bir projektör uygun gelecektir.

LED Projektör

LED Projektör aydınlatmalar son zamanların en çok kullanılan ve en yeni olan teknolojisinin bir ürünüdür. Farklı renkleri ve farklı boyutları vardır ki bunlar kullanım alanlarına göre değişiklikler göstermektedir. Bu projektörlerin bir özelliği de kullanıldıkları alan içerisinde ışık dengesini sağlıyor olmalarıdır. Aydınlatmalar kullanıldıkları alanlarda ışığı orantısal yayar ise yani dengeyi sağlar ise görüş kalitesi o kadar yüksek dereceli olur. LED projektörler de dış mekanlarda ışık yayılımını gayet eşit bir şekilde yapmaktadır.

LED Projektör Çeşitleri

LED projektör çeşitleri ikiye ayrılır. Bunlar kısaltmaları SMD ve COB şeklinde olan projektörlerdir. Açılımı İngilizce kelimelerden oluşan bu SMD projektörler yaşam alanlarında en çok kullanılan projektör çeşididir. SMD tipi projektörler içerisinde bir led demeti bulunurken COB tipi projektörlerde plak üzerinde 3-4 adetlik bir LED lamba grubu bulunmaktadır. COB tipi projektörler daha küçük alanlarda kullanılırken SMD tipi projektörler daha geniş ve aydınlatılması zor alanlar için tercih edilmektedir. COB tipi projektörler farklı renklerde LED lambalardan oluşturulabilir. Her iki projektör tipinin de kullanımı gayet kolaydır. Bunlar bireylerin kullanımda sıkıntı yaşamayacağı türden projektör aydınlatmalardır.

LED Projektör Fiyatları

Bireyler LED projektörleri farklı ihtiyaçları için farklı şekillerde, renklerde ya da farklı güçlerde tercih edebilmektedir. Kullanım alanı küçük ise bireyler daha düşük Watt bir projektör tercih edebilir ancak kullanım alanı büyük hem de bir dış mekan ise bu durumda daha yüksek Watt bir projektör kullanılması gerekmektedir. İşte tüm bunlar LED projektör fiyatları için belirleyici niteliktedir. Bu projektörlerin fiyatları şekillerine, güçlerine ve büyüklüklerine göre değişiklik göstermektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.