Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!
Anasayfa
Whatsapp
Hesabım

2022 Yılında En Çok Satan Cata Led Aydınlatma Ürünleri Hangileri

09-10-2022 16:21
2022 Yılında En Çok Satan Cata Led Aydınlatma Ürünleri Hangileri

Değişen günümüz dünyasında yeni aydınlatma teknolojilerinden biri led aydınlatmalardır. Kısaca led şeklinde ifade edilen bu aydınlatmanın orijinal ismi Light Emitting Diode şeklindedir. Işık yayan diyot anlamına gelmektedir.

Cata Aydınlatma

Led aydınlatmanın işlevselliği ve sağladığı yararlar nedeniyle kullanım alanı giderek artmaktadır. Klasik aydınlatmadan ayrılan en önemli özelliği düşük enerji tüketmesidir. Hem az enerji hem de uzun süreli kullanımı daha ekonomik olmasını sağlamaktadır. Cata aydınlatma sayesinde iş yerlerinin, evlerin dekorasyon ve görünüş stili üzerinde modern ve ekonomik dokunuşlar yapmak mümkün hale gelmektedir.

Cata Led Aydınlatma

Teknolojinin günümüzde gelmiş olduğu nokta ileri bir seviyededir. Geçmiş dönemlerde aydınlatma sistemleri bugünün teknolojisine sahip olmadığı için farklı problemler ortaya çıkarabilmekteydi. Özellikle ısınma problemleri yeni led teknolojisi ile çözüme kavuşmuş görünmektedir. Geçmişten günümüze doğru kullanılan aydınlatma sistemleri şu şekilde sıralanmaktadır; Flamanlı(telli), floresan ve gaz deşarj şeklindedir. Bu üç aydınlatma sistemi günümüzde led ürünlerinin gölgesinde kalmış denilebilmektedir.

Led aydınlatma ürünleri tasarruflu ampullere nazaran %50, telli ampullere oranla %80 daha az miktarda enerji sarf etmektedir. Bu yeni ürünlerin 50.000 saat ömrü olduğu söylenmektedir. Bu nedenle de eski ampul türlerinin yerini hızla almaktadır. Söz konusu yeni nesil aydınlatmalar, mimari anlamda da farklı tasarım seçenekleri sunmaktadır. Eski ampullerin şekline bağlı kalma zorunluluğu ortadan kalkmaktadır. Cata led aydınlatma ürünlerine yöneldiğimizde kullanım amacına uygun farklı led ürünleri karşımıza çıkmaktadır. Yere gömme Wallwasher ürünleri led teknolojisi ile döşenmiş olup gövdesi paslanmayan çelik ürünler arasında yer almaktadır. İç ve dış mekanlarda kullanılmak üzere şerit led seçenekleri bulunmaktadır.

Cata Led Aydınlatma Fiyatları

İnsan sağlığında en önemli noktayı gözler temsil etmektedir. Göz sağlığının korunması pek çok değişkene bağlı olmaktadır. Bunlardan biri ise gözün maruz kaldığı ışık ve ışığın kalitesi sayılmaktadır. Dolayısıyla mekanlarda kullanılan aydınlatma sistemleri son derece önem kazanmaktadır. Bu doğrultuda tercih edilen ürünlere dikkat edilmesi gerekmektedir. Ürünün kaliteli olma kriterini barındıran Cata led aydınlatma fiyatları noktasında da uygun görünmektedir.

İlgili ürünler mekanlar için gerekli tüm ihtiyaçları sağlayacak niteliktedir. Bu yüzden kişinin isteğine ve bütçesine uygun led ürünlerine erişmesi mümkün olmaktadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.